trofeo original ecodiseny
trofeo original ecodiseny
trofeo ecodiseny
trofeo ecodiseny premio ecodiseño detalle base
trofeo ecodiseny premio detalle materiales renovables
trofeo original ecodiseny
trofeo original ecodiseny
trofeo ecodiseny
trofeo ecodiseny premio ecodiseño detalle base
trofeo ecodiseny premio detalle materiales renovables

Ecodisseny, 2017

De 'Premi Catalunya d’Ecodisseny 2017' erkent producten, projecten en strategieën die zijn ontworpen, vervaardigd of uitgevoerd vanuit Catalonië en die overwegingen in hun ontwerp integreren om de milieuprestaties van de producten gedurende hun levenscyclus te verbeteren.

 

Het ontwerp is een aanpassing van het model van de trofee uitgereikt bij de VII Premios de Prevención de Residuos. Dezelfde geometrie en onderdelen zijn behouden, en de stabiliteit van de trofee is verbeterd met een basis waarop ook informatie over de prijs is opgenomen.

De trofeeën zijn gemaakt van materialen met een lage milieubelasting, gerecycled en/of hernieuwbaar en niet-giftig, zoals gips met esparto-vezels, wat het idee van verbondenheid met de natuur en traditie benadrukt.

De binnenste ring is van ijzer, het meest gerecyclede materiaal, geverfd met waterverf. De binnenste cirkel is gemaakt van gerecycled plastic uit verpakkingsafval. Materialen: Gips, esparto-vezels, gemengd plastic en ijzer.

Ontwerper

Ontworpen door OiKo.

Wil je dat we een trofee ontwerpen voor jouw evenement?

Neem contact met ons op viadit formulier, en wij sturen u een voorstel voor een trofee-ontwerp op maat voor uw evenement (institutioneel, sportief, cultureel,...).

Vraag een offerte aan via ons contactformulier, bel ons op (+34) 652 971 155, neem direct contact met ons op via Whatsapp of schrijf ons op info@sustainawards.com.

Als u uw trofeeën wilt laten personaliseren, selecteer dan de optie PERSONALISEREN: JA bij het configureren van uw trofee. 

 

Zodra u uw bestelling hebt afgerond, neemt ons ontwerpteam contact met u op om uw trofee te personaliseren.

 

Als je vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen of ons bellen.